Olen löytänyt elämääni aivan upeita ystäviä ja tuttavia viimeisen puolentoista vuoden aikana ympäri maailmaa. Ajattele, että meille järjestetään juhlia monta kertaa vuodessa vain, että saisimme tavata toisiamme! Meitä viedään jopa ulkomaille viettämään aikaa yhdessä! Mistä näitä ystäviä oikein tulee?

 

Nuorkauppakamarilaiset osaavat kyllä tähän kysymykseen vastata - kamaritoiminnasta tietenkin! Olen nyt ollut mukana toiminnassa vasta vajaa kaksi vuotta ja mikä määrä uusia ystäviä! Uskomatonta!

 

Nukkuva kamarimme

 

Aloittelen nyt vuottani kamarimme puheenjohtajana. Hieno vuosi edessä, mutta paljon myös haasteita.

 

Tapasin muutaman kamarilaisemme ensimmäistä kertaa vasta tänä syksynä! Kuinka olen onnistunut kamariaikanani tutustua satoihin uusiin ystäviin ympäri maailmaa, mutta en kaikkii omiin kamarilaisiimme? Missä Me oikein luuraamme?

 

Espanjassa olimme viime kesänä prosentuaalisesti aktiivisin suomalainen kamari!  Olemmekin kuluneena vuonna olleet yksi Suomen aktiivisimmista kamareista sekä kansallisissa ja kansainvälisissä kokouksissa, mutta paikallisiin tilaisuuksiimme saamme hädin tuskin molemmat osallistujat paikalle. Näyttäisi että mitä kauempana kokous on sen enemmän meitä on paikalla.

 

Espanjassa meidän liput liehuivat korkealla!

 

 

Lennetään yhdessä Rioon

 

Kamarin hereilläpitäminen on puheenjohtajalle yksin liian iso homma! Tarvitsen avukseni jokaista kamarilaista! Toivon, että meitä ihaillaan kansallisesti jatkossakin aktiivisena pikkukamarina, mutta toivon myös että näkyisimme myös omalla paikkakunnallamme aktiivisena toimijana. Vain aktiivisella paikallistoiminnalla saamme houkuteltua toimintaamme mukaan uusia jäseniä ja vain uusien jäsenten turvin toimintamme voi jatkua tulevinakin vuosina.

 

Tulevien vuosien pitäisi meitä houkuttaakin - meitä odottavat kokousmatkat Saksaan, Taipeihin, Monacoon ja Rio De Janeiroon!

 

Eiköhän ravistella nyt tämä nukkuva kamari hereille ja pidetä huoli siitä, että meillä on vielä parin vuoden päästäkin kamari, jonka kanssa lentää Rioon!

 

Let’s be better!