Pääsen työpaikalle, laitan koneen ja radion päälle ja lähden hakemaan kahvia. Samalla vaihdan huomenet toimistolla aikaisin olevien kanssa. Tuore kahvi maistuu tänään erityisen hyvältä.

Koneen avauduttua, avaan sähköpostin ja katselen mitä kaikkea sinne on sitten edellisen päivän tullut ja mikä vaatii välitöntä reagointia. Tällä kertaa ei mitään akuuttia, ihanaa ajattelen, voin jatkaa töitäni siitä, mistä olin suunnitellutkin. 

Katson, ketä asiakkaita on ilmoittautunut matkaamme syksyn tärkeään asiakastilaisuuteen. Huomaan, että usea ilmoittautuminen puuttuu. Laitan heille taasen kerran muistutusmailia, että kävisivät ystävällisesti vahvistamassa osallistumisensa. Kaikki muut matkan palaset alkavat olla kohdallaan. Ehdin vielä tsekata missä vaiheessa uudet markkinointimateriaalimme menevät. Ja myös hieman vääntämään kättä mainostoimiston kanssa erinäisistä asioista…
 
Kohta alkaakin olla jo lounasaika. Kukahan lähtisi lounaalle? Ja mitähän sitä tänään söisi? Päätimme lähteä porukalla lounaalle.
 
Kun lounas on lusittu, alkaa iltapäivän palaveriputki. Iltapäivälle on buukattu pari erinäistä palaveria. Toisessa käsiteltiin tiimimme yhteisiä materiaaleja ja toisessa pohdiskelimme, miten toteutamme tärkeän lehdistötilaisuuden kokonaisuudessaan. TODO-listalle tuli lisää tekemistä itse kullekin.
 
Kello on jo ties mitä ja päivä hurahti nopeasti. Yksi päivä pulkassa ja huomenna uudet kujeet :)